MISSIE PLOEGINFO PERS EN ZO PRAKTISCH
Kindersportdag
Internationaal tornooi '12
Sportkamp 2013
Sportkamp Pasen 2014
Sportkampen 2015
Sportkampen 2016
ZOMERVAKANTIE 2016

OPGELET - GEWIJZIGDE LOCATIE: op nog geen 1,5 km van sportcentrum Peerdsbos: Sporthal Sint-Michielscollege & sportvelden OSSMI - (Kapelsesteenweg 74b, Brasschaat) -

Klik hier voor wegbeschrijving

Sport en Spelkamp (3-6 jaar)

Wie gaat met ons mee op avontuur? Elke dag gaan we in een wondere wereld op zoek naar superleuke belevenissen. Ben jij sterk genoeg om in het bos mee te gaan zoeken naar piraten en gigantische reuzen? Of durf je spelletjes te spelen met clowns en kabouters? Kan je de prinsen en prinsessen verlossen van kwelgeesten? Ben jij avontuurlijk genoeg om te klimmen, te klauteren, of zelfs danspasjes aan te leren?

Nat of droog? We trekken de natuur in of drogen ons op in de sporthal. En wie heeft nu schrik van een nat pak? Ga mee op zoek naar het onbekende. Wie weet wie en wat er tussen de bomen verscholen zit. En leer de natuur kennen: van eekhoorns tot boomklevers, van reetjes tot prikkende egels. We leren het bos kennen door te spelen en te sporten. Elke dag staat er een ander thema op het programma: klimmen, sjorren, klauteren, knikkeren, trampoline en héél veel spelletjes met de bal.

- Weekplanning - 8 tot 12 Augustus '16 - Sport en Spel (pdf)
- Weekplanning - 16 tot 19 Augustus '16 - Sport en Spel (pdf)
- Weekplanning - 22 tot 26 Augustus '16 -Sport en Spel (pdf)

- Brochure teken (pdf)

Omnisportkamp (6-10 jaar)

Tijdens het omnisportkamp wordt een brede waaier van sporten aangeboden. De sporten die aan bod kunnen komen zijn o.a. hockey, estafette, conditieparcours, basketbal, zwemmen, highland games, badminton, tjoekbal en nog zoveel meer. We trekken ook regelmatig het bos in om leuke bosspelletjes te spelen.

Voetbal- en omnisportkamp (5-12 jaar)

Gedurende vijf dagen bieden wij jullie alle aspecten van het voetbal en een uitgebreid gamma van sporten aan.

VOETBAL - De spelertjes worden in kleine groepjes ingedeeld en staan onder begeleiding van 1 of 2 ervaren en opgeleide trainers. Tijdens de voetbal¬trainingen maken ze kennis met alle onderdelen van het hedendaagse jeugdvoetbal zoals o.a. balvaardigheid, balcontrole en amortie, leiden, dribbelen, passen, kaatsen, kap-, draai, schijn- en passeerbewegingen, soccer-pall, afwerken op doel, aandacht-, reactie-, en loopspelen met bal en natuurlijk heel veel spel- en wedstrijdvormen!

OMNISPORT - Tijdens het omnisportgedeelte wordt een brede waaier van sporten aangeboden. De sporten die aan bod komen zijn o.a. hockey, estafette, conditieparcours, initiatie golf, zwemmen, handbal, oriëntatietocht & bosspel en tjoekbal!


- Weekplanning - 8 tot 16 Augustus '16 - Voetbal en/of Omnisport (pdf)
- Weekplanning - 16 tot 19 Augustus '16 - Voetbal en/of Omnisport (pdf)
- Weekplanning - 22 tot 26 Augustus '16 - Voetbal en/of Omnisport (pdf)

- Brochure teken (pdf)

Praktische info

 • sporten van 9u tot 16u
 • voor- en naopvang (van 8u tot 18u)!
 • * Locatie gewijzigd: op nog geen 1,5 km van sportcentrum Peerdsbos: Sporthal Sint-Michielscollege & sportvelden OSSMI - (Kapelsesteenweg 74b, Brasschaat)!
 • Opmerking: tijdens de zomerkampen zullen de sporters van het omnisport- en/of voetbalkamp op donderdag (zwemdag) afgezet en opgehaald moeten worden op een gewijzigde locatie (omgeving zwembad Sportoase te Brasschaat). Voor de deelnemertjes van het sport –en spelkamp blijft dit de gehele kampweek aan het Sint-Michielscollege.
 • kunstgrasveld & sporthal
 • kantine en omkleedruimtes
 • Inschrijvingsgeld:
  • € 110 (tweede kind/gezin € 100, derde kind/gezin € 90) (opm. GEEN fiscaal attest, wel tegemoetkoming ziekenfonds)
  • Uitz.: 16 tot 19 augustus: € €90 (tweede kind/gezin € 80, derde kind/gezin € 70) Geen zwemmen! (slechts 4 dagen sportkampen!)
  • Opmerking: GEEN fiscaal attest, wel tegemoetkoming ziekenfonds
 • vijf dagen sportplezier en opleiding
 • ervaren trainers en begeleiders
 • leuke verrassing (voor onze sportertjes van 3-6 jaar)
 • inkom zwemuitstap (voor de kampen van 5-12 jaar)
 • elke dag een gezond tien- en vieruurtje en een middagdrankje
 • sportverzekering
 • én op het einde van de week een eigen fairtrade fvoetbal voor de voetballers of ander sportattribuut voor de omnisporters!

De inschrijving is pas definitief na het overmaken van het inschrijvingsgeld met in de vermelding 'Sportkamp zomervakantie week … 2016 + type kamp (omnisport, voetbal/omnisport of sport -en spelkamp) + naam en voornaam sporter' op rekeningnummer BE51 1030 3016 6462 ! U ontvangt een tweetal weken voor aanvang van het sportkamp een email met bijkomende praktische informatie (oa omtrent het programma, de groepsindeling, wat wanneer te voorzien, enz.).

Inschrijven