MISSIE PLOEGINFO PERS EN ZO PRAKTISCH
Kindersportdag
Internationaal tornooi '12
Sportkamp 2013
Sportkamp Pasen2014
Sportkampen 2015
SPORTKAMP PAASVAKANTIE 2014 - VOETBAL – OMNISPORT – SPEL
Tijdens de tweede week van de paasvakantie 2014 vond het tweede Green Puffins-sportkamp plaats in het sportcentrum Peerdsbos. Na een lange voorbereidingsperiode waren we blij dat we tijdens dit sportkamp bijna 100 sportieve deelnemers konden verwelkomen.

Dit jaar waren de weergoden ons goed gezind en kon er naar hartenlust buiten gesport en gespeeld worden. Zo werd er elke dag gevoetbald onder deskundige begeleiding van Elke, Paulien, Sil en Diede. De overige sporten zoals tennis, basket, hockey, golf, tsjoekbal en nog vele andere werden begeleid door Katrien en Nick. Op woensdag stond er na het bosspel een namiddag waterplezier op het programma.

De kleuterjes beleefden een avontuurlijke week onder begeleiding van Tine en Katty. Na een voormiddagprogramma vol met spelletjes binnen werden de draken, clowns, kabouters en tovenaars in het speelbos opgezocht.

Elke deelnemer ging op vrijdag met een diploma, een biologisch afbreekbare drinkbus, een fairtrade-voetbal, vermoeide benen en hopelijk bovenal een toffe herinnering naar huis!

Hier vind je enkele foto’s van deze leuke sportweek. Wij danken graag alle lieve sporters voor hun enthousiaste deelname!!