MISSIE PLOEGINFO PERS EN ZO PRAKTISCH
Kindersportdag
Internationaal tornooi '12
Sportkamp 2013
Sportkamp Pasen 2014
Sportkampen 2015
SPORTKAMP 2013 - VOETBAL - OMNISPORT

Tijdens de tweede week van de paasvakantie 2013 vond het eerste echte Green Puffins-sportkamp plaats in het sportcentrum Peerdsbos. Na een lange voorbereidingsperiode waren we blij dat we tijdens dit sportkamp 69 sportieve deelnemers konden verwelkomen.

Zelfs het wisselvallige weer hield niemand tegen om er elke dag met veel enthousiasme in te vliegen! Zo werd er elke dag gevoetbald onder deskundige begeleiding van Elke, Tine, Nick en Stefanie. De overige sporten werden begeleid door Katrien en Katty. Ook puffins Liv en Heidi kwamen een handje toesteken! Astrid en Annick steunden ons noodgedwongen vanop een afstand. Op woensdag stond er na het bosspel een namiddag waterplezier op het programma.

Elke deelnemer ging op vrijdag met een diploma, een biologisch afbreekbare drinkenbus, een fairtrade-voetbal, vermoeide benen en hopelijk bovenal een toffe herinnering naar huis!

Hier vindt u alvast enkele foto’s van deze leuke sportweek. Wij danken graag alle lieve sporters voor hun enthousiaste deelname!!